Tack!

Publicerat 

_DSC4795_press2_JohnEidering_EK_RH15

TACK!

Vänner. Idag jobbar jag min sista dag för Equmenia i region väst. Och hela jag är fylld av så mycket tacksamhet! Inte för att sluta min tjänst i regionen (även om det skall bli väldigt kul och spännande att få börja jobba som föreståndare i Equmeniakyrkan Vårgårda), utan för alla människor jag mött!

 

Innan jag började jobba för Region Väst hade jag en ganska bestämd bild av hur man tjänar Gud på bästa tänkbara sätt i en församling. 2,5 år senare har jag fått revidera den bilden. För jag har mött så många människor i alla församlingar och föreningar som är såna överlåtna tjänare till Gud och hans verk, men som är annorlunda än mig och vad jag var van vid tidigare. Alla ni som är ledare för barn och unga, ni är fantastiska! Den lokala församlingen är världens hopp eftersom Jesus har investerat sig själv och sin närvaro i den, så där är det bästa tänkbara stället att finnas på om man vill tjäna Gud. Så stanna där alla ni som redan finns där, och sök er till den lokala församlingen alla ni som ännu inte finns där! Jag vill önska er alla Guds välsignelse i era liv och i era församlingar och alla dom sammanhang ni finns i.

 

Och så vill jag också säga hur tacksam jag är över mina kollegor i Equmenia och Equmeniakyrkan som är nationellt och regionalt anställda, ni är fantastiska! Inte minst er jag fått möta i väst, vilken förmån det har varit att få finnas i ert arbetslag. Rangela, Tomas, Urban, Anja, Anders, Mikael och Peter, vilken lyx för Skander Kurtin att komma och få jobba med er!

Nu drar jag på semester och det skall bli jättefint!

 

/John Eidering