Tjustkonferensen 9–11/3 Marieborgskyrkan, Västervik

Publicerat 

Guds församling – i vår bygd – i vår tid

En konferens med fokus på den kristna församlingen, vår kallelse och vårt uppdrag. ”Ni är alltså Kristi kropp och var för sig delar av den.” 1 Kor 12:27. ”Och han (Kristus) är huvudet för sin kropp, församlingen.” Kol 1:18

Uppdraget att dela och förklara den kristna tron är församlingens. Vi som kristna bär ansvaret i de sammanhang där vi lever och rör oss. Den här konferensen är ett tillfälle att bli inspirerad i det uppdraget. Den är också en möjlighet för oss som medlemmar i olika församlingar att få och att ge stöd åt varandra i vår kallelse och vårt uppdrag.
 
Föreläsare och program:
 
Stefan Gustafsson, Apologia Den kristna församlingen – vårt uppdrag. Behöver tro försvaras? Församlingens kris i vår tid! Att dela evangeliet i en sekulär kultur. Är evangelierna historiskt trovärdiga?
 
Andreas E, Open Doors Den världsvida församlingen. Den förföljda kyrkan. Guds närvaro och ingripande. Vad kan vi lära?
 
Gertrud Storsjö, medarbetare i Ljus i Öster 1971–2004 Österlandets andlighet. Inflytande i det svenska samhället. Vad är Yoga och mindfulness?
 

Det går fortfarande bra att anmäla sig till konferensen, men notera att det inte längre går att boka matpaketet. Du anmäler dig genom att gå in på www.marieborgskyrkan.se. Följ länk till anmälningsformuläret. Du kan också klicka här för att komma direkt till anmälningsformuläret.
 
Folder med mer information, samt affisch, finns för nedladdning här:
Programblad 2018-01-15 Webbversion
Affisch A4 2018-01-15 Webbversion
 
 

Inbjudande församlingar är

Hagakyrkan i Gamleby, Pingstkyrkan i Västervik

Filadelfiaförsamlingen i Överum, Marieborgskyrkan i Västervik

 
 
Vid frågor, kontakta Christer Elvin, elvin.christer@gmail.com, 070 – 965 44 21 eller Gunnar Lindén, linden.vastervik@telia.com, 070 – 230 55 62, eller gå in på Tjustkonferensens Facebook-sida.