Aktuell information

Info om Corona

Med anledningen av den allvarliga situationen gällande coronavirusets spridning i Sverige beslutade Equmeniakyrkans krisgrupp igår den 16 mars att alla nationella och regionala samlingar som planerats fram till den 30 april 2020 ställs in. 

Närområdesträffar

Det betyder för oss i region Väst att vi tyvärr inte kommer kunna genomföra de planerade närområdesträffarna i Skövde den 17 mars, Floda 26 mars, Trollhättan 31 mars, Alingsås 1 april och Borås 2 april. Vi hoppas däremot kunna göra en webbsändning de närmaste veckorna med en del av programmet som ni kan titta på i er församling och återkommer om detta.

Medarbetardagar

Det betyder också att vi tyvärr inte kommer kunna genomföra det planerade medarbetardygnet. Vi hoppas att vi kan återkomma med nya medarbetardagar framöver.

Tänk på att

Omsorgen om varandra kommer mer än tidigare behövas och framförallt för riskgrupperna som riskerar att känna sig än mer ensamma. Fundera över hur ni den närmsta tiden kan ha kontakt utan att riskera att sprida eventuell smitta vidare. 

Håll er uppdaterade på Equmeniakyrkans hemsida https://equmeniakyrkan.se/aktuellt/aktuell-information-med-anledning-av-coronaviruset/

Hör av er om ni funderar över något

Nåd från vår herre Jesus Kristus, kärlek från Gud och gemenskap från den helige Ande åt er alla.” 

(2 Kor 13:13)

Personalen, Equmeniakyrkan region Väst