Kämpalek Equmenia region Stockholm 3 okt

Observera

Denna text publicerades första gången den 3 september, 2015. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Kämpaleken 3 oktober 2015 Equmenia region Stockholm

Välkomna till kämpaleken vikingaprovet. Det är dags för vikingabyns alla ungdomar att ta steget in i vuxenvärlden och bli fullvärdiga vikingar.

Årets datum är 3 oktober Vi kommer att vara vid Brosjön som ligger i Vårsta i Botkyrka. Värd för kämpaleken är scoutkåren Gripen. Start och mål kommer att vara vid Moriaberg som ligger strax intill. Kommer att vara skyltat från parkeringen till startplatsen.

Vägbeskrivning:
Kommunalt: Pendeltåg till Tumba och åker därefter buss 716 mot Bremora till h1pl Bergudden. När man går av bussen kan man följa en stor upptrampad stig in i skogen eller följa bilvägen fram till bilvägen som går in till höger. Det kan vara ca 10 minuters promenad, om ens det. Lämpligt tåg är 8:16 från centralen.
Bil: Man åker från Stockholm mot Södertälje. Ta av mot Tumba och följ sedan skyllt mot Nynäshamn i Tumba på väg 226 i ca 3,7km, sväng till höger strax efter (ca 100 m) ett övergångställe med rödljus skylt finns om badplats.

Start
Incheckning sker mellan 9.30- 10.00. Klockan 10.00 drar vi igång. Lunch mellan 12 och 13 och 15.00 stänger kontrollerna. Vi räknar med att avsluta 16.00. Tävlingen är för spårare till utmanare.

Funktionärer
Som vanligt behöver vi funktionärer från alla kårer som deltar (ca 3pers/kår). Funktionärer får gärna bära vikingakläder. Vi vill att alla funktionärer ska komma 8.30 för att få sina instruktioner.

Anmälan och betalning
Sista anmälningsdatum är 25 sept. Kostnad per deltagare är 25 kronor.
Anmäl dig här

Betalning sker via faktura som skickas till scoutkåren i efterhand.

Information
Facebook: Kämpaleken Stockholm
www.equmenia.se/stockholm
Ann-Mari Ohlsson: ami.ohlsson@spray.se och mobil 0730-949900.

Hälsningar ledargänget i Gripen
I samverkan med Equmenia region Stockholm och Bilda öst