Ny medarbetare!

Observera

Denna text publicerades första gången den 16 december, 2015. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Peter Karlbom, vik föreningsutvecklare
Peter Karlbom, vik föreningsutvecklare

Fram till september 2016 kommer Anja Wändal att vikariera som scoutkoordinator för Equmenia. Där bildar hon och Atle Svanberg ett starkt team som kommer att hjälpa och stötta den stora scoutverksamheten inom Equmenia.
Det innebär att vi har sökt och funnit en ersättare för henne under motsvarande period. Det blir Peter Karlbom som går in som föreningsutvecklare, hans uppgifter är framförallt att arbeta med föreningstekniska frågor som matrikelprogammet Repet, hur man är en bra styrelse och förening och hur man blir fler medlemmar i föreningen. Dessutom kommer Peter att arbeta en del med metoden scout och våra utbildningar. Peter är utbildad diakon och har funnits med i distrikts- regions- och nationell verksamhet under många år och det är många av er som träffat honom i olika sammanhang. Förutom att arbeta som föreningsutvecklare sitter också Peter med i Equmenias nationella styrelse. Peter startar sin tjänst den 11:e januari.