Ny möjlighet att beställa banderoll till din scoutkår

Vi kör ny beställningsrunda – beställ senast 1 april 2020.

Syns er scoutverksamhet? Ett viktigt led i att rekrytera nya scouter och ledare är att visa upp att vi har scoutverksamhet. Otroligt många känner till scouting och vet att det är en fritidsverksamhet av hög kvalité. Men går det att se att ni har scouter i er kyrka? Finns det någon skylt som berättar att ni har scouting? Inför höstens nyrekrytering kan det redan nu vara läge att börja förberedelserna. För att göra scoutverksamheten mera synlig i lokalsamhället har vi tagit fram en banderoll:


 

Banderollen är 3 m lång, 1 m bred. Öljetter finns så den är enkel att sätta upp. Den är gjord i PVC. Banderollen fanns med på Prisma och ni som besökte ledarcaféet såg den nog. Den kommer också finnas med på Equmenias riksstämma. I samband med att ni sätter upp banderollen behöver ni se till att kårens info på bliscout.se är uppdaterad.

Pris och frakt

Slutpris beror på hur många kårer som beställer. Ju fler desto större rabatter. Utgångspriset är 624 kr + frakt= totalt ca 750 kr/banderoll. Banderollen skickas med Schenker till närmaste ombud och aviseras med sms.

Beställning och betalning

Här finns beställningsformulär.

Beställningen behöver vara inne hos Equmenia 1 april med leverans innan 1 maj. Vid behov av snabbleverans kan det ordnas till ett något högre pris. Equmenia fakturerar din förening för banderollen.

Frågor kan ställas till scoutkoordinatorn på scout@equmenia.se eller 0765053241.