Reseteam från Karlskoga!

Kära församlingar!
Under våren har vi startat upp ett reseteam i regionen med koppling till lärjungaskolan Apg29.
Till vardags bor vi på Karlskoga Folkhögskola, men på kvällar och helger reser vi runt och möter församlingar.

Kära församlingar!

Under våren har vi startat upp ett reseteam i regionen med koppling till lärjungaskolan Apg29.
Till vardags bor vi på Karlskoga Folkhögskola, men på kvällar och helger reser vi runt och möter församlingar. Vi som driver detta initiativ heter Emanuel Bratt, Arvid Nyström och Emma Alfredsson och alla har vi varit ute i flera omgångar med Apg29.
Under våren är vi också praktikplats åt ett team från Apg29 Pionjär, elever som under hösten varit ute med Apg29 i Spanien och Thailand och som nu vill fortsätta resan här hemma i Sverige.


Nu reser vi alltså ut och möter församlingar i en önskan att få ge som gåva vad vi fått som gåva. Vår önskan är att bli till inspiration och input till att växa i kärlek till Gud och att eftersträva ett liv i detta tillsammans med varandra.
I besök hos församlingen finns vi ofta med i gudstjänster, på ungdomssamlingar eller på andra samlingar med undervisning, bön och samtal. Vi kan bidra med predikan & undervisning, sång & musik, vittnesbörd och berätta om Apg29.
I undervisning är församling, lärjungaskap och mission exempel på ämnen som vi brinner extra för, men är även öppna för andra ämnen. Vi har ett tydligt Jesusfokus, betonar både efterföljelsen och nåden, vill vara öppna för Anden och längtar efter att få se församlingen leva i sin kallelse och identitet som Guds folk.
Om ni vill höra mer eller boka oss för ett besök, hör av er till någon av oss, kontaktuppgifter finner ni här nedan.
Allt gott och Guds välsignelse!/Reseteamet i Karlskoga


Presentation och kontakt
Emanuel kommer från Lidköping, har läst teologi och församlingsledarskap på ALT och arbetar med Apg29 och uppföljningskursen Apg29 Pionjär.
(emanuel.bratt@gmail.com, 0737180180)


Arvid kommer från Vännäs, har studerat till folkhögskollärare vid Linköping Universitet. Arvid är aktuell med boken Vägskäl: skäl att välja Vägen (Artos förlag).
(arvid@arvidnystrom.se, 0703928893)


Emma kommer från Öckerö, har de senaste åren gått Apg29 som deltagare och ledare och har nu senast arbetat på café. (emmajosefinealfredsson@gmail.com, 0722230926)