Retreat för ungdomsledare

Observera

Denna text publicerades första gången den 17 november, 2015. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

retreatNu äntligen har just DU som ungdomsledare chansen att få prova på att åka på Retreat! Retreaten är en fantastisk möjlighet för att få tid till tystnad, stillhet och lyssna till Gud.

Som ungdomsledare lever du ett ständigt utgivande liv med mycket sorl, fart och stoj. Att då få möjligheten att varva ner och bara ta emot är fantastiskt! En del av er har upptäckt Retreatens förlösande sidor, andra inte. För att du nu ska få chansen att smaka på vad Retreat är ordnar vi en kortare Retreat just för er!

 

Plats: Wettershus Retreatgård vid Vätterns kant, strax söder om Gränna

Tid: 8-10 mars. Vi börjar 10.30 med förmiddagsfika och slutar 16.00

Pris: ENDAST 1200 kr! (Oerhört bra rabatterat, bara för er!)

Boende: I Enkelrum med toalett. Dusch finns i annexbyggnad.

Medtag: Lakan och handdukar. Tofflor eller inneskor kan vara bra att ha, liksom bra skor för promenad. (Sänglinne och handdukar finns att hyra för 150 kr.) För din egen upplevelse av retreaten; lämna gärna mobilen hemma och tag med ett armbandsur istället.

Anmälan: Anmälan öppnar 10 december och stänger 10 februari. Trycket tidigare år har varit stort så se till att anmäl dig i tid. Länk till anmälan kommer snart…

 

Varmt välkommen önskar Equmenia Öst & Equmenia Väst.