Predika och tala relevant idag

Publicerat 
Mission Freedom: Tala, upptäcka och predika med relevans idag

Sverigeunik fortbildningsdag med Nadia Bolz-Weber i november. Nadia Bolz-Weber är präst i den lutherska kyrkan i USA, fd ståuppkomiker och New York Times bestseller-författare, internationellt uppmärksammad och efterfrågad inspiratör, talare och föreläsare.

Hon har blivit känd för sina tankeväckande och provocerande bibelutläggningar och annorlunda predikostil.I höst erbjuds ett utbildningstillfälle med Nadia Bolz-Weber i Göteborgs stift.
Tisdagen den 1 November 2016 kl 10-15 om att Predika och tala relevant idag, bland annat utifrån Nadia Bolz-Webers senaste bok; Accidental Saints – Finding God in All the Wrong people.
Kursdagen äger rum i Betlehemskyrkan i GöteborgNadias besök i Göteborg kommer att inledas med predikan i en mässa i Oscar Fredriks kyrka 30 oktober kl 17:00 och avslutas tisdagen den 1 nov med en kvällsgudstjänst i Betlehemskyrkan kl 19.
Hennes besök i Sverige är en gemensam satsning av Stockholms och Göteborgs stift, Oscar Fredriks församling, Betlehemskyrkan, Matteuskyrkan och Sensus.
Kostnad: 300 kronor