Digital Musikkonferens 2021

Varmt välkommen till vår digitala Musikkonferens’21

Vi ser fram emot att möta dig som på olika sätt är engagerad i sång- och musikarbetet i din församling. Kanske är du musiker, sångare, lovsångsledare, körledare, solist, organist, pianist, körsångare, barnmusikledare, medlem i musikrådet, gudstjänstledare, pastor, diakon, ungdomsledare.

Musikkonferensen blir en mötesplats för oss alla som längtar efter mer inspiration och att få utrustas för sången och musiken i Guds tjänst.

Vi bjuder på en innehållsrik dag med storseminarier, flera valbara seminarier samt gudstjänster och andra samlingar. 

Tider och anmälan

Konferensen är gratis. Vi vill att så många som möjligt kan vara med den här dagen.

Vi räknar med att börja kl 10.00 och avsluta 19.00. Det finns aktiviteter och program för hela dagen om man så vill. En rejäl lunchpaus och mindre raster är självklart inplanerade.

Även om konferensen är gratis vill vi att du anmäler dig. Anmälan öppnar 25 januari och görs här på hemsidan. Då kommer hela programmet presenteras med alla seminarier. Vi har rum för 300 deltagare.

Du som var anmäld till konferensen 2020 behöver göra en ny anmälan. För att få återbetalning av din avgift ber vi dig kontakta Anna Eriksson.

Så, boka dagen, dela informationen med fler och känn dig varmt välkommen!

Medverkande

I konferensen får du bland annat möta David Davage, Kersti Esselwall-Smårs, Terese Fredenwall, Peter Sandwall, Jeanette Alfredsson, Jonas Engström, Inga-Lill Sjönneby, Peter Halldorf och Marie Rindborg.

Medverkande Musikkonferrensen

Kontakt

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

musikkonferensen@equmeniakyrkan.se

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Redaktör Brukssånger, projektledare Musikkonferensen

0763-54 28 21

anna@brukssanger.se

Röster från tidigare konferenser

Seminarier

Här kommer snart mer information om seminarierna.