Musikkonferensen 2021

Musikkonferens’21

Med anledning av Covid 19 behövde Musikkonferensen som var planerad i Linköping 13-15 mars ställas in.

Men nu blickar vi framåt och jobbar för att konferensen blir som planerat men ett år senare: 13-14 mars 2021 på samma plats, Linköpings Missionskyrka.

Ett mail har gått ut till alla som var anmälda. Om du hade anmält dig och vill flytta med din anmälan till Musikkonferensen ’21 behöver du inte göra någonting utan bara vänta på info om kompletteringar till din anmälan. Det går att bestämma sig om man vill vara med ända fram till sista anmälningsdatum som blir några veckor innan konferensen genomförs.

För dig som inte planerade att vara med i år finns det så klart platser kvar nästa år. Välkommen! 

Vi kommer att uppdatera den här sidan löpande. Tills vidare står planeringen kvar från årets planering.

Konferensen är för dig som längtar efter att inspireras och utrustas i din tjänst som sångare och musiker i Guds tjänst.

Kom du som  är musiker, sångare, lovsångsledare, körledare, solist, organist, pianist, körsångare, barnmusikledare, medlem i musikrådet, gudstjänstledare, pastor…
Alltså du som är engagerad i sång- och musikarbetet i din kyrka, idéell eller anställd.

Liksom förra året kommer konferensen vara uppdelad i två spår: körspåret och det allmänna spåret. I anmälan väljer du vilket spår du vill gå och där gör du också dina seminarieval. Mer om varje spår ser du under respektive program. Konferensen håller till i tre närliggande kyrkor med 5 minuters gångavstånd. All mat serveras i Missionskyrkan där också incheckning och alla storsamlingar sker.

Kick-off Friday för ungdomar!

Du kommer väl på Kick-off Friday!? MK´20 kommer bli grymt, men för att riktigt toppa vill vi ge hela fredagskvällen till ungdomarna (högstadiet och uppåt). Kick-off Friday är alltså en helkväll där vi tillsammans rivstartar konferensen redan på fredagskvällen.

Under kvällen kommer det finnas chans för dig att prova dina reflexer och taktkänsla i VR-spelet Beat Saber!

”Vi är övertygade om att detta är en helg även för dig som är ung. För att möjliggöra för alla att åka bjuder konferensen alla under 21 år på halva avgiften samt ordnar boende på golv!”

Röster från förra konferensen

Program för Allmänna spåret

Vi är övertygade om att du kommer att inspireras och fördjupas i dina kunskaper om sångens och musikens roll i församlingen.

Vi vet att musiken spelar en stor roll i våra församlingar och hoppas att du och andra i din församling vill komma och ta del av allt vi har att erbjuda den här helgen. Vi har bjudit in medverkande med stor kompetens inom musik, teologi och kreativa uttryck.

Program för Körspåret

Equmeniakyrkans Sångarförbund upprepar förra årets succé med ett körspår under Musikkonferensen!

Rösten finns med oss helt naturligt från den dag vi föds och sångrösten är det instrument vi alla har tillgång till genom hela livet. Med våra röster och sånger kan vi uttrycka glädje, förtvivlan, tvivel, förvissning, innerlighet, ilska ja alla de känslor vi har inom oss. Rösten och sången är kraftfulla instrument som enar och bär oss i livets alla skiften.

Seminarier

Du som väljer Allmänna spåret får ta del av två storseminarier med Peter Halldorf och Charlotte Höglund som talare. Båda uppskattade och väl anlitade pastorer som brinner för att skapa rum för olika uttryck i gudstjänsten. Under eftermiddagen finns två tillfällen där du får välja mellan flera seminarier av olika karaktär. En skatt att välja bland!

Du som väljer Körspåret väljer ett valbart seminarium att gå på.

Medverkande

Under Musikkonferensen’20 kommer vi kunna lyssna till många intressanta talare.

Välkommen med din anmälan

Priset för konferensen är 600kr för vuxen och 250 kr för ungdomar under 21 år.

Material till Musikkonferensen

Ladda gärna hem materialet och sprid informationen om konferensen i din lokala församling.

Högerklicka på affischen och välj spara som. Eller klicka upp den som bild och spara.

Affisch Musikkonferensen 2020