Digital Musikkonferens 2021

Varmt välkommen till vår digitala musikkonferens, lördagen den 13 mars

Vi ser fram emot att möta dig som på olika sätt är engagerad i sång-och musikarbetet i din församling. Kanske är du musiker, sångare, lovsångsledare, medlem i musikrådet, gudstjänstledare, pastor, diakon eller ungdomsledare.

Musikkonferensen blir en mötesplats för alla oss som längtar efter mer inspiration och att få utrustas för sången och musiken i Guds tjänst.

Vi bjuder på en innehållsrik dag med storseminarier, flera valbara seminarier samt gudstjänster och andra samlingar.

Konferensen sker på Zoom

Konferensen sker på programmet Zoom. För dig som är osäker så kommer vi att tydligt beskriva hur det går till. Mer information om detta kommer närmare konferensen.

Eftersom du kommer att sitta framför din skärm en längre tid så är det bra att använda dator eller surfplatta. Om du använder dig av telefon rekommenderar vi att du skickar vidare din bild till större skärm, via t ex apple tv eller chromecast.

Anmäl dig till konferensen

Konferensen är kostnadsfri! Vi hoppas att detta blir en dag du inte vill missa och vi vill att så många som möjligt ska kunna vara med. Vissa seminarier har dock begränsat med platser och vi önskar få din anmälan senast den 21 februari 2021.

Följ Musikkonferensen på Facebook!

Program

Musikkonferensen blir i år en innehållsrik dag med storseminarier, flera valbara seminarier samt gudstjänster och andra samlingar.

Medverkande

I konferensen får du bland annat möta David Davage, Kersti Esselwall-Smårs, Terese Fredenwall, Peter Sandwall, Jeanette Alfredsson, Jonas Engström, Inga-Lill Sjönneby, Peter Halldorf och Marie Rindborg.

Arrangörer

Arrangörer musikkonferensen -21

Seminarierna sker i samarbete med Bilda och rapporteras som folkbildning.

Röster från tidigare konferenser

Kontakt

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

musikkonferensen@equmeniakyrkan.se

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Redaktör Brukssånger, projektledare Musikkonferensen

0763-54 28 21

anna.eriksson@equmeniakyrkan.se