Publicerat 

Musikkonferensen -20

Musikkonferensen ´20

– Inspiration för sångare och musiker i Guds tjänst.

Välkommen till Musikkonferensen’20 i Linköping 14-15 mars. Boka in datumet redan nu!

Konferensen är för dig som längtar efter att inspireras och utrustas i din tjänst som sångare och musiker i Guds tjänst.

Kom du som  är musiker, sångare, lovsångsledare, körledare, solist, organist, pianist, körsångare, barnmusikledare, medlem i musikrådet, gudstjänstledare, pastor…
Alltså du som är engagerad i sång- och musikarbetet i din kyrka, idéell eller anställd.

Det blir ett välfyllt program med valbara seminarier, storsamlingar, deltagarsamtal och gudstjänster där vi tillsammans får vända oss mot gud som är värd all ära och ta emot av guds nåd och godhet.

Kick-off Friday

Du kommer väl på Kick-off Friday!? MK´20 kommer bli grymt, men för att riktigt toppa vill vi ge hela fredagskvällen till ungdomarna (högstadiet och uppåt). Kick-off Friday är alltså en helkväll där vi tillsammans rivstartar konferensen redan på fredagskvällen.

Två spår

Liksom förra året kommer konferensen vara uppdelad i två spår: körspåret och det allmänna spåret.

Allmänna spåret

I Equmeniakyrkans församlingar finns en stor musikalisk bredd. Oavsett vilken musikalisk bakgrund du har är du välkommen att vara med under denna helg. Praktiskt och teoretiskt handlar konferensen om att med musikens hjälp stärka enhet och mångfald i den lokala församlingen.
Genom storseminarier, flera valbara seminarier, workshops, panelsamtal och gudstjänster är det här en helg du inte vill missa.

Körspåret 

Det här spåret är för dig som vill sjunga i kör. I årets körspår lägger vi fokus på ”Sånger som bär”. Olika kompositörer och arrangörer bidrar vilket ger oss bredd i både ord och ton. Marie Rindborg, Carin Åkesson och Martin Åsander lotsar oss genom materialet.

Röster om förra konferensen

”Det bästa med konferensen var den positiva stämningen, man kunde nästan ta på den i rummet. Det kändes som vi förmedlade HOPP och framtidstro…Ett heligt möte. Jag är tacksam!”

”Det bästa med konferensen var öppenheten kring olika musikstilar och hur fokuset hela tiden var på Gud och att det är det viktigaste oavsett musiksmak.”

”Bra undervisning, inspiration att ta med hem till församling, ledning och musiker. Härligt att vi är många som vill och strävar mot samma mål.”

”Det bästa var att konferensen och dess deltagare bar en genuin längtan efter enhet, mångfald och tillbedjan”

”Jag är extra glad över att samtal med främlingar fungerade över förväntan”

”En fantastisk helg!”

”Väldigt givande och uppskattat!”

”Jag är jättetacksam för konferensen!!”