Konfirmation och kristendomsskola

Konfirmationsläger på Snäckan, Gotland

Konfirmationsläger på Snäckan är det konfirmationsläger på Snäckan för dig som går åk 7 och uppåt.

Sjöviks kristendomsskola

Kristendomsskolan är för dig som har gått ut årskurs 7 eller är äldre. Det är två veckor fyllda av allvar, undervisning om den kristna tron och mycket glädje. Mer information och anmälan på Sjöviks hemsida.

Konfirmationsläger på Koviken med Abrahamsbergskyrkan

På Lovön en bit bortanför Drottningholms slott har Abrahamsbergskyrkan sin sommargård, alldeles vid Mälarens strand. Där är det konfirmationsläger som du kan läsa mer om här:

Express yourself

Express Yourself är en konfirmation i Immanuelskyrkan där du får möjlighet att utforska kristen tro med kreativa uttryck.

Vi arbetar med musik, dans, bild, sport, rollspel, gemensamma skapanden m.m. Immanuel bjuder även in andra församlingar att delta i undervisningen.

Funkiskonfa konfirmation med extra stöd

Kom och häng med på Funkiskonfa!

Funkiskonfa är en konfirmation för dig med funktionsvariation, för dig som använder tecken som stöd eller för dig som behöver en trygg grupp.

För mer info och anmälan kontakta Maria Rönnedal på maria.ronnedal@equmenia.se eller tel. 0704 71 15 35

Funkiskonfan / Konfirmation med extra stöd arbetar med olika kreativa uttryck som skapande, drama, sport och lek, musik och gaming. Vi får också lära oss mer om bibeln, och kyrkan. Du väljer efter eget intresse och inga förkunskaper krävs. Alla i konfirmationsålder är välkomna, oavsett om du tror på Gud eller inte!

Vill du vara med som ledare i Konfa med extra stöd?

Vi söker fler personer till vårt ledarteam!

Nu undrar vi om du vill vara med oss eller om du känner någon som vill vara med.

Kontakta Maria Rönnedal om du vill veta mer