Förbönskalender

Förbönsämnen & kalender

Tillsammans med församlingar runt om i landet ber vi för nationellt och internationellt arbete inom Equmenia och Equmeniakyrkan.

Denna vecka i förbönskalendern

Ladda gärna ner den aktuella förbönskalendern nedan och var med och be varje vecka. Bra att skriva ut och ha vid sängen eller att lägga i kyrkan för utdelning i församlingen.

  • Förbön för Equmenia

    Vi ber för de unga från Sverige som får resa ut i världen, för att de ska få växa i mötet med andra kulturer och Dig. Vi ber för barn och unga i våra systerkyrkor, att de ska få växa tillsammans med Dig. Vi ber om lyhördhet inför världens smärta. Tack för att vi får göra skillnad med gåvorna vi har fått. Tack för att Din kärlek och nåd inte känner några gränser, låt oss få växa i gemenskap med våra syskon i andra länder och med varandra.

  • Förbön för Apg29

    Idag ber vi för alla ungdomar som under våren har gått Apg29, både Pionjärkursen i Sverige och den internationella kursen som var i Chile och Argentina. Fortsätt att rusta dem och använd dem på sina hemmaorter. Fortsätt att väl-signa de praktikplatser som Apg29 har varit på. Vi ber också för de internationella kurser som förbereds inför hösten, i Ecuador och i Finland.

Fler förbönsämnen

Ta gärna med dessa böneämnen i era förböner.

Fler förbönsämnen

Förbönskalender

2020

2019

2018

2017

2016

2015