Förbönskalender

Förbönsämnen & kalender

Tillsammans med församlingar runt om i landet ber vi för nationellt och internationellt arbete inom Equmenia och Equmeniakyrkan.

Denna vecka i förbönskalendern

Ladda gärna ner den aktuella förbönskalendern nedan och var med och be varje vecka. Bra att skriva ut och ha vid sängen eller att lägga i kyrkan för utdelning i församlingen.

  • Förbön för Equmenia

    Vi ber för Equmenias projekt Suntprat och alla samtal ledare har tillsammans med barn och ungdomar om vad som tar plats i livet. Tack för att du finns med i de samtalen! Låt de bli en hjälp för unga att göra sunda val när de möter alkohol, droger, nätporr, gaming och sociala medier. Vi ber för unga som har det tufft i livet. Låt Equmenia vara en plats för dem!

  • Förbön för Thailand

    Vi ber för arbetet med att skydda din skapelse som Equmeniakyrkan och karenbaptisterna genomför. Vi ber för de som redan är ekonomiskt pressade av lån och kontrakt med uppköpare ska orka ta beslut att börja ta hand om din skapelse. Vi ber att jorden och skogen i de thailändska bergstrakterna ska bli till hälsa och välgång för de som lever och brukar området. Vi ber också att den för klimatet så viktiga regnskogen inte ska skövlas. Vi ber för karenbaptisterna att de både ska orka arbeta med miljöutmaningarna och fortsätta sprida ditt evangelium till nya personer och byar.

Fler förbönsämnen

Ta gärna med dessa böneämnen i era förböner.

Fler förbönsämnen

Förbönskalender

2020

2019

2018

2017

2016

2015