Förbönskalender

Förbönsämnen & kalender

Tillsammans med församlingar runt om i landet ber vi för nationellt och internationellt arbete inom Equmenia och Equmeniakyrkan.

Denna vecka i förbönskalendern

Ladda gärna ner den aktuella förbönskalendern nedan och var med och be varje vecka. Bra att skriva ut och ha vid sängen eller att lägga i kyrkan för utdelning i församlingen.

  • Equmenia

    Gud, idag vill vi be för alla de lokala styrelser som finns i varje förening inom Equmenia. För de styrelser som upplever glädje och engagemang i uppdraget att leda Equmeniaföreningens arbete och utveckling. Vi ber för de styrelser som upplever svårigheter i att finna vägar framåt. Styrelser som tyngs av svårigheter eller brist på engagemang. Gud, var närvarande i varje styrelse inom Equmenia och ge dem alla glädje, hopp och framtidstro.

  • Filippinerna

    Vi ber för United Church in the Philippines oförtröttliga arbete med att stå upp för de marginaliserade i det Filippinska samhället. Vi ber speciellt om rättfärdig behandling av de ledare som blivit trakasserade och fängslade när de ställer sig på folkets sida utifrån det uppdrag som du gett dem. Vi ber att de ska få uppleva både din kraft och glädje i sitt arbete.

Förbönskalender

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015