Förbönskalender

Förbönsämnen & kalender

Tillsammans med församlingar runt om i landet ber vi för nationellt och internationellt arbete inom Equmenia och Equmeniakyrkan.

Denna vecka i förbönskalendern

Ladda gärna ner den aktuella förbönskalendern nedan och var med och be varje vecka. Bra att skriva ut och ha vid sängen eller att lägga i kyrkan för utdelning i församlingen.

  • Region Väst

    Jesus tack för alla goda initiativ till mötesplatser som finns runt om i region väst, vi ber att de skall bli växtplatser för tro och liv. Tack för Ska’ut kursen som precis avslutats på Åsengården, vi ber för den kommande kajak-retreaten för unga vuxna och för idrottslägret ”Kraft 21”. Hjälp oss att finna vägar till gemenskap med varandra och delande av tro och liv i våra församlingar och med människor i vår närhet. Amen.

  • Estland

    Vi tackar för att ombyggnationen av det gamla teologiska seminariets byggnad i Tartu till en kombination av en lokal kyrka, förskola och ålderdomshem har blivit en verklighet och är igång. Tack för de många mirakel som har hänt på vägen och att Gud har satt visionen. Vi ber att Gud kommer fortsätta leda processen och ge oss visdom att följa hans steg så att människor så småningom får betjänas och uppleva hans nåd!

Förbönskalender

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015