Förbönskalender

Förbönsämnen & kalender

Tillsammans med församlingar runt om i landet ber vi för nationellt och internationellt arbete inom Equmenia och Equmeniakyrkan.

Denna vecka i förbönskalendern

Ladda gärna ner den aktuella förbönskalendern nedan och var med och be varje vecka. Bra att skriva ut och ha vid sängen eller att lägga i kyrkan för utdelning i församlingen.

  • Equmenia

    Gud vi ber för alla barn och ungdomar. Du ser vår oro över ökande psykisk ohälsa. Hjälp oss finnas där de unga är, lyssna på dem och tala deras språk. Vi ber att de ska känna sig sedda av dig. Vi ber för projek­ten Suntprat Tweens. För viktiga samtal ihop med 9­12­åringar, för stärkt själv­känsla och integritet. Tack för att våra möten och samtal får vila i din hand.

  • Japan

    Vi ber för kyrkan i Japan och då speciellt för våra två samarbetskyrkor Japanska förbundskyrkan, NSKK, och Japanska baptistunionen, JBU. Vi ber om att gläd­jen i tron och kärleken från Jesus, ska spränga de gränser som ofta begränsar och håller tillbaka din kyrka. Vi ber också att Japans nye premiärminister Yoshihide Suga, får vara en rättfärdig och god ledare för landet.

Fler förbönsämnen

Ta gärna med dessa böneämnen i era förböner.

Fler förbönsämnen

Förbönskalender

2020

2019

2018

2017

2016

2015